NL EN

Patiënt Login

Heupklachten

Klachten aan de heup tasten je levenskwaliteit sterk aan

We hebben de neiging onze problemen te negeren. Een knagende, zeurende pijn aan de heup of een heup die uw bewegingen belemmert, is voor ons niet voldoende om in actie te schieten. Echter, de klachten worden steeds erger en verstoren sterk uw dagelijks leven. Wij raden dan aan om professionele hulp in te roepen vooraleer het probleem uw levenscomfort volledig . Een goede aanpak van uw heupklachten leidt naar een leven zonder pijn.

Artrose, artritis, een aangeboren heupafwijking of andere heupziekten kunnen de oorzaak zijn van uw probleem. De Heuppraktijk heeft een ervaren medisch team onder zijn dak die samen met u zal uitzoeken welke behandeling van de heup het meest opportuun is voor uw geval. Van niet-operatieve behandelingen tot kinesitherapie, van operatie tot revalidatie, het medisch team staat u met raad en daad bij om samen met u te werken aan een nieuw leven zonder pijn. Uw heup zal niet langer een spelbreker zijn voor u en uw familie.

Dokter Corten en zijn team hebben een volledig scala aan behandelingswijzen in huis om ervoor te zorgen dat deze heupklachten uit uw leven kunnen verdwijnen. Het heeft geen zin om langer uit te stellen en nodeloos met deze klachten rond te blijven lopen. Uw huisarts kan u in eerste instantie onderzoeken, en desgewenst doorverwijzen en begeleiden in uw therapeutisch proces.

Contacteer ons