EEN BEHANDELING OP UW MAAT

 
EEN GEPERSONALISEERD BEHANDELTRAJECT

DE HEUPPRAKTIJK

In de Heuppraktijk kan u terecht met al uw heupproblemen. Een team van medische professionals staat klaar om samen met u uit te zoeken wat de meest geschikte oplossing is.

De Hip Coach, Stijn Roose, start met een onderzoek of een gepersonaliseerd kinesitherapeutisch traject uw heupprobleem kan verhelpen. In samenspraak met u bekijken we welke operatieve of andere oplossing voor uw probleem het beste resultaat oplevert.

Prof. Dr. Corten heeft over de voorbije jaren een innovatieve, spiersparende totale heupprothese-techniek ontwikkeld. Hierdoor is deze ingreep veel veiliger geworden, met een kortere revalidatie en opvallend minder complicaties als resultaat. Bovendien krijgt u toegang tot onze HipCloud applicatie die uw digitale gids zal zijn vanaf de diagnose tot zelfs uw sporthervatting onder begeleiding van onze Hip Coach.

Dr. Cigdem Sarac ontfermt zich binnen de Heuppraktijk over de adolescenten en jong volwassenen die met heupproblemen worden geconfronteerd. Om deze leeftijdsgroep efficiënt verder te helpen is de Young Adult Hip Unit (YAHU) in het leven geroepen. Binnen de YAHU worden onze jonge patiënten in teamverband opgevolgd en maximaal ondersteund.

In het team zal onze Praktijkmanager, Gina Schorreels, u informeren en opvolgen. Zij verzorgt het eerste intake-gesprek en staat voor u klaar indien u vragen zou hebben of problemen zou ondervinden. Gina zorgt ervoor dat u de juiste begeleiding krijgt tijdens uw behandeltraject.

Wij streven ernaar uw nieuw leven zonder pijn voor te bereiden en u te begeleiden vanaf het ogenblik van de diagnose tot het einde van uw behandeltraject met zelfs mogelijkheid tot het mee integreren van sporthervatting.

P

HEUP ANALYSE CENTRUM

Een multi-disciplinaire aanpak voor een gepersonaliseerd behandeltraject

Vele heupproblemen vragen een multi-disciplinaire aanpak. In het Heup Analyse Centrum (HAC) wordt uw heupprobleem overlegd en geanalyseerd. Op deze manier stelt ons team in samenspraak met u een gepersonaliseerd behandeltraject op.

P

TEAM

Een team van medische professionals die staan voor een totaalaanpak

De Heuppraktijk heeft een team van specialisten die met hun complementaire kennis en ervaring de beste oplossing zoeken voor uw heupprobleem.

P

OPERATIE

De Efficient Direct Anterior (EDA) heupoperatie

De door Prof. Dr. Corten ontwikkelde operatie leidt tot minder complicaties en een kortere revalidatie. 80% van onze patiënten spreken na 6 tot 9 maanden van een ‘forgotten hip’.

P

EEN LEVEN ZONDER PIJN

Uw levenskwaliteit staat centraal in ons streven

Prof. Dr. Corten en zijn team hebben de voorbije jaren een enorme kennis en expertise opgedaan in het behandelen van heupproblemen. De Heuppraktijk biedt een volledig scala aan oplossingen aan om de patiënt zijn levenskwaliteit terug te bezorgen.

NL
Scroll naar boven