EEN BEHANDELING OP UW MAAT

 
HEUPCENTRUM LIMBURG VORMT SAMEN MET HEUPPRAKTIJK DE HIP UNIT VAN HET ZOL

HEUPCENTRUM LIMBURG

Logo Heupcentrum LimburgHeupcentrum Limburg is gespecialiseerd in de behandeling van verschillende heupaandoeningen. Deze behandelingen zijn complementair aan de oplossingen die het team van de Heuppraktijk aanbiedt.

Net zoals bij de Heuppraktijk ligt de focus op de spiersparende technieken die Prof. Corten verder doorontwikkelde. Ook bij Heupcentrum Limburg kan de patiënt, dankzij het toepassen van deze techniek, rekenen op een zo kort mogelijke opnameduur en revalidatieperiode. Ook de kans op complicaties vermindert aanzienlijk.

Heupcentrum Limburg biedt behandelingen aan voor volgende aandoeningen:

Het team van de Heuppraktijk werkt nauw samen met Dr. Ronald Driesen en Dr. Hans Welters van het Heupcentrum Limburg. Samen met het Heupcentrum Limburg, vormt de Heuppraktijk de Hip Unit van het ZOL van Genk en Maaseik.

Dr. Ronald Driesen

Heupchirurgie | Traumatologie

Orthopedisch chirurg in het Ziekenhuis Oost-Limburg sinds 1995

MEER WETEN

Dr. Hans Welters

Heupchirurgie | Traumatologie

Orthopedisch chirurg in het Ziekenhuis Maas en Kempen sedert 2002 en in Ziekenhuis Oost-Limburg sedert 2019

MEER WETEN

P

YAHU

De Young Adult Hip Unit helpt jongvolwassenen met een heupprobleem verder

De Young Adult Hip Unit wil Jongvolwassenen met heupproblemen zoals heupdysplasie zo snel mogelijk terug laten deelnemen aan het normale dagelijkse leven. Onder begeleiding van de Hip Coach is zelfs sporthervatting een bereikbare optie.

P

DE HEUPPRAKTIJK

Geef uw heup een nieuwe toekomst

Een team van medische professionals staat klaar om samen met u een gepersonaliseerd behandeltraject samen te stellen. Wij streven ernaar uw nieuw leven zonder pijn voor te bereiden en u te begeleiden vanaf het ogenblik van de diagnose tot het einde van uw behandeltraject met zelfs mogelijkheid tot het mee integreren van sporthervatting.

P

GRIPPER

De weefselschade is minimaal tijdens de EDA-operatie

Deze uitvinding van Prof. Dr. Corten geeft de chirurg een perfect zicht op de operatiezone, minder stress tijdens de operatie en geen weefselschade voor de patiënt. De kans op complicaties vermindert hierdoor aanzienlijk.

P

SPORTS UNIT

De Heuppraktijk heeft een unieke kinesitherapeutische begeleiding op uw maat

De Hip Coach bekijkt met de patiënt of een gepersonaliseerd oefenprogramma uw heupprobleem zonder een ingreep kan oplossen. De Hip Coach begeleidt u en uw behandelend kinesitherapeut tijdens uw gepersonaliseerd revalidatietraject. Zo bereiken we het maximale resultaat voor uw heupprobleem.

NL
Scroll naar boven