EEN BEHANDELING OP UW MAAT

 
HEUPCENTRUM LIMBURG VORMT SAMEN MET HEUPPRAKTIJK DE HIP UNIT VAN HET ZOL

HEUPCENTRUM LIMBURG

Logo Heupcentrum LimburgHeupcentrum Limburg is gespecialiseerd in de behandeling van verschillende heupaandoeningen. Deze behandelingen zijn complementair aan de oplossingen die het team van de Heuppraktijk aanbiedt.

Net zoals bij de Heuppraktijk ligt de focus op de spiersparende technieken die Prof. Corten verder doorontwikkelde. Ook bij Heupcentrum Limburg kan de patiënt, dankzij het toepassen van deze techniek, rekenen op een zo kort mogelijke opnameduur en revalidatieperiode. Ook de kans op complicaties vermindert aanzienlijk.

Heupcentrum Limburg biedt behandelingen aan voor volgende aandoeningen:

Het team van de Heuppraktijk werkt nauw samen met Dr. Ronald Driesen en Dr. Hans Welters van het Heupcentrum Limburg. Samen met het Heupcentrum Limburg, vormt de Heuppraktijk de Hip Unit van het ZOL van Genk en Maaseik.

Dr. Ronald Driesen

Heupchirurgie | Traumatologie

Orthopedisch chirurg in het Ziekenhuis Oost-Limburg sinds 1995

MEER WETEN

Dr. Hans Welters

Heupchirurgie | Traumatologie

Orthopedisch chirurg in het Ziekenhuis Maas en Kempen sedert 2002 en in Ziekenhuis Oost-Limburg sedert 2019

MEER WETEN

P

DE HEUPPRAKTIJK

Geef uw heup een nieuwe toekomst

Een team van medische professionals staat klaar om samen met u een gepersonaliseerd behandeltraject samen te stellen. Wij streven ernaar uw nieuw leven zonder pijn voor te bereiden en u te begeleiden vanaf het ogenblik van de diagnose tot het einde van uw behandeltraject met zelfs mogelijkheid tot het mee integreren van sporthervatting.

P

ONE-NIGHT HIP

Dankzij onze aanpak verlaat u het hospitaal binnen de 24 uur

Onze multidisciplinaire aanpak zorgt ervoor dat u optimaal bent voorbereid waardoor u het ziekenhuis na een EDA Hip al na 24 uur kan verlaten. Onze Smarthip-applicatie begeleidt u verder thuis met 24/7 mogelijkheid tot contact met het team.

P

TEAM

Een team van medische professionals die staan voor een totaalaanpak

De Heuppraktijk heeft een team van specialisten die met hun complementaire kennis en ervaring de beste oplossing zoeken voor uw heupprobleem.

P

YAHU

De Young Adult Hip Unit helpt jongvolwassenen met een heupprobleem verder

De Young Adult Hip Unit wil Jongvolwassenen met heupproblemen zoals heupdysplasie zo snel mogelijk terug laten deelnemen aan het normale dagelijkse leven. Onder begeleiding van de Hip Coach is zelfs sporthervatting een bereikbare optie.

Nederlands
Scroll naar top