EEN BEHANDELING OP UW MAAT

 
DE SMARTHIP-APPLICATIE: DE DIGITALE VOORBEREIDING EN BEGELEIDING OP UW MAAT

SMARTHIP-APPLICATIE

Smarthip-applicatieProfessor Corten heeft een digitale applicatie ontwikkeld om zijn patiënten voor te bereiden op de operatie en hen gedurende het volledige behandeltraject te begeleiden.

In deze applicatie vindt de patiënt alle informatie terug in verband met de voorbereidingen, de ingreep en de revalidatie. De applicatie wordt aangestuurd door artificiële intelligentie om de communicatie met de patiënt te verbeteren. Tevens verwittigt de app de patiënt om tijdig een aantal belangrijke zaken tijdens de voorbereiding in orde te brengen.

De applicatie bevat video’s omtrent de revalidatie, het voorbereiden van de thuisomgeving en dergelijke meer. Het is de bedoeling dat de applicatie de patiënt begeleidt doorheen het traject zodat het herstelproces al vanaf de eerste consultatie kan starten.

De patiënt vindt in de applicatie een gids die hem of haar goed voorbereidt en waarop steeds kan teruggevallen worden om bepaalde onzekerheden weg te werken.

Deze applicatie laat tevens toe om zelfs op de dag van of de dag na uw operatie het ziekenhuis binnen de 24u vellig te verlaten. Via deze applicatie zal het Heupteam van de Heuppraktijk u online opvolgen en kan u onmiddellijk contact opnemen bij eventuele problemen. Uw verblijf in het ziekenhuis wordt hierdoor tot een minimum van 1 dag of 1 nacht herleid.

U kan de applicatie gebruiken op uw smartphone of tablet. Installeer de app via de android of apple store:

De applicatie is ook beschikbaar op uw desktop via volgende button:

Maak gebruik van de inlog-gegevens die u van uw arts hebt gekregen.

P

HEUP ANALYSE CENTRUM

Een multi-disciplinaire aanpak voor een gepersonaliseerd behandeltraject

Vele heupproblemen vragen een multi-disciplinaire aanpak. In het Heup Analyse Centrum (HAC) wordt uw heupprobleem overlegd en geanalyseerd. Op deze manier stelt ons team in samenspraak met u een gepersonaliseerd behandeltraject op.

P

SPORTS UNIT

De Heuppraktijk heeft een unieke kinesitherapeutische begeleiding op uw maat

De Hip Coach bekijkt met de patiënt of een gepersonaliseerd oefenprogramma uw heupprobleem zonder een ingreep kan oplossen. De Hip Coach begeleidt u en uw behandelend kinesitherapeut tijdens uw gepersonaliseerd revalidatietraject. Zo bereiken we het maximale resultaat voor uw heupprobleem.

P

MONITORING

De EDA-operatie leidt tot veel minder complicaties

De opvolgingscijfers leren ons dat het risico op complicaties met de EDA Hip sterk teruggedrongen wordt in vergelijking met heupprothese-operaties waarbij de heup nog niet volgens de techniek van Prof. Dr. Corten werd geopereerd.

P

TEAM

Een team van medische professionals die staan voor een totaalaanpak

De Heuppraktijk heeft een team van specialisten die met hun complementaire kennis en ervaring de beste oplossing zoeken voor uw heupprobleem.

NL
Scroll naar boven