EEN BEHANDELING OP UW MAAT

 
DE SMARTHIP-APPLICATIE: DE DIGITALE VOORBEREIDING EN BEGELEIDING OP UW MAAT

SMARTHIP-APPLICATIE

Smarthip-applicatieProfessor Corten heeft een digitale applicatie ontwikkeld om zijn patiënten voor te bereiden op de operatie en hen gedurende het volledige behandeltraject te begeleiden.

In deze applicatie vindt de patiënt alle informatie terug in verband met de voorbereidingen, de ingreep en de revalidatie. De applicatie wordt aangestuurd door artificiële intelligentie om de communicatie met de patiënt te verbeteren. Tevens verwittigt de app de patiënt om tijdig een aantal belangrijke zaken tijdens de voorbereiding in orde te brengen.

De applicatie bevat video’s omtrent de revalidatie, het voorbereiden van de thuisomgeving en dergelijke meer. Het is de bedoeling dat de applicatie de patiënt begeleidt doorheen het traject zodat het herstelproces al vanaf de eerste consultatie kan starten.

De patiënt vindt in de applicatie een gids die hem of haar goed voorbereidt en waarop steeds kan teruggevallen worden om bepaalde onzekerheden weg te werken.

Deze applicatie laat tevens toe om zelfs op de dag van of de dag na uw operatie het ziekenhuis binnen de 24u vellig te verlaten. Via deze applicatie zal het Heupteam van de Heuppraktijk u online opvolgen en kan u onmiddellijk contact opnemen bij eventuele problemen. Uw verblijf in het ziekenhuis wordt hierdoor tot een minimum van 1 dag of 1 nacht herleid.

U kan de applicatie gebruiken op uw smartphone of tablet. Installeer de app via de android of apple store:

De applicatie is ook beschikbaar op uw desktop via volgende button:

Maak gebruik van de inlog-gegevens die u van uw arts hebt gekregen.

P

TEAM

Een team van medische professionals die staan voor een totaalaanpak

De Heuppraktijk heeft een team van specialisten die met hun complementaire kennis en ervaring de beste oplossing zoeken voor uw heupprobleem.

P

ONE-NIGHT HIP

Dankzij onze aanpak verlaat u het hospitaal binnen de 24 uur

Onze multidisciplinaire aanpak zorgt ervoor dat u optimaal bent voorbereid waardoor u het ziekenhuis na een EDA Hip al na 24 uur kan verlaten. Onze Smarthip-applicatie begeleidt u verder thuis met 24/7 mogelijkheid tot contact met het team.

P

HIP COACH

Een gepersonaliseerde kinesitherapeutische aanpak van uw behandeltraject

Met de Hip coach heeft de Heuppraktijk de mogelijkheid uw pijn terug te dringen met een behandeling zonder ingreep, maar ook om u te begeleiden bij de voorbereiding van uw operatie en tijdens uw revalidatie tot en met uw eventuele sporthervatting.

P

SPORTACTIVITEITEN

Sporthervatting is een belangrijke peiler binnen de aanpak van de Heuppraktijk

Om uw sportactiviteit veilig te hervatten en om uw resultaten te optimaliseren, biedt het team van de Heuppraktijk u een programma aan dat is aangepast aan de doelen die u samen met hen heeft bepaald.

Nederlands
Scroll naar top