BEGELEIDING OP MAAT

 

GINA SCHORREELS

Gina Schorreels treedt binnen de Heuppraktijk op als Praktijkmanager. Zij zorgt voor een vast aanspreekpunt voor de patiënten en hun familie doorheen het herstelproces. Zij is verantwoordelijk voor de organisatie en opvolging van onze ingrepen en behandelingen door het medische team.

Het helpen van mensen is een belangrijke drijfveer voor Gina. Iedereen krijgt vroeg of laat te maken met een bepaalde problematiek. Gina haalt haar motivatie uit het bijstaan van patiënten tijdens zo’n periode.

Tijdens haar studies verwachtte ze deze hulp vooral op juridisch vlak te leveren. De laatste 10 jaar is dit echter vooral binnen de medische sector. Zowel UZ Antwerpen als UZ Leuven konden op haar diensten rekenen qua patiëntenbegeleiding. Tijdens deze ervaringen werden organisatietalent en zin voor omkadering verder aangescherpt.

“Op uw maat” zijn 3 korte woorden die een hele lading dekken met een persoonlijke aanpak naar zowel patiënten als familie. Een korte communicatielijn met het medische team om gericht en snel te kunnen optreden. Maar ook een vlekkeloze organisatie, systemen die opvolging mogelijk maken en de administratieve last voor de patiënt tot een minimum beperken.

Betrokkenheid is even belangrijk als medische zorg. Er is niets zo vervelend dan te blijven zitten met vragen in een periode waarin u alleen bezorgd zou mogen zijn over uw herstel, en uitkijkt naar de mogelijkheden die uw vernieuwde heup zal brengen. Gina engageert zich daarvoor elke dag opnieuw.

P

DE HEUPPRAKTIJK

Geef uw heup een nieuwe toekomst

Een team van medische professionals staat klaar om met u een gepersonaliseerd behandeltraject samen te stellen. Wij streven ernaar uw nieuw leven zonder pijn voor te bereiden en u te begeleiden vanaf het ogenblik van de diagnose tot het einde van uw behandeltraject met zelfs mogelijkheid tot het mee integreren van sporthervatting.

P

ANESTHESIE

Kleiner verdovingsrisico en herstelbevorderend

Deze hoogwaardige loco-regionale anesthesie die samen met onze collega’s op de anesthesieafdeling is ontwikkeld, in combinatie met de EDA-procedure, zorgt voor een maximale pijnverlichting met een minimaal verdovingsrisico en een snel herstel.

P

HIPCLOUD

Digitale begeleiding, zonder of met operatie, doorheen het volledige behandeltraject

Met HipCloud start uw herstelproces al vanaf de eerste consultatie. De applicatie biedt gepersonaliseerde begeleiding op basis van de werkpunten van de patiënt. Bij een operatie kan door de online opvolging uw verblijf in het hospitaal zelfs herleid worden tot 1 dag of 1 nacht.

P

TEAM

Een team van medische professionals die staan voor een totaalaanpak

De Heuppraktijk heeft een team van specialisten die met hun complementaire kennis en ervaring de beste oplossing zoeken voor uw heupprobleem.

NL
Scroll naar boven