BEGELEIDING OP MAAT

 
DE PATIËNT STAAT CENTRAAL EN VERDIENT EEN VAST AANSPREEKPUNT IN DE BEGELEIDING TOT EEN OPTIMAAL HERSTEL

GINA SCHORREELS

Gina Schorreels treedt binnen de Heuppraktijk op als Praktijkmanager. Zij zorgt voor een vast aanspreekpunt voor de patiënten en hun familie doorheen het herstelproces. Zij is verantwoordelijk voor de organisatie en opvolging van onze ingrepen en behandelingen door het medische team.

Het helpen van mensen is een belangrijke drijfveer voor Gina. Iedereen krijgt vroeg of laat te maken met een bepaalde problematiek. Gina haalt haar motivatie uit het bijstaan van patiënten tijdens zo’n periode.

Tijdens haar studies verwachtte ze deze hulp vooral op juridisch vlak te leveren. De laatste 10 jaar is dit echter vooral binnen de medische sector. Zowel UZ Antwerpen als UZ Leuven konden op haar diensten rekenen qua patiëntenbegeleiding. Tijdens deze ervaringen werden organisatietalent en zin voor omkadering verder aangescherpt.

“Op uw maat” zijn 3 korte woorden die een hele lading dekken met een persoonlijke aanpak naar zowel patiënten als familie. Een korte communicatielijn met het medische team om gericht en snel te kunnen optreden. Maar ook een vlekkeloze organisatie, systemen die opvolging mogelijk maken en de administratieve last voor de patiënt tot een minimum beperken.

Betrokkenheid is even belangrijk als medische zorg. Er is niets zo vervelend dan te blijven zitten met vragen in een periode waarin u alleen bezorgd zou mogen zijn over uw herstel, en uitkijkt naar de mogelijkheden die uw vernieuwde heup zal brengen. Gina engageert zich daarvoor elke dag opnieuw.

P

TEAM

Een team van medische professionals die staan voor een totaalaanpak

De Heuppraktijk heeft een team van specialisten die met hun complementaire kennis en ervaring de beste oplossing zoeken voor uw heupprobleem.

P

ANESTHESIE

Kleiner verdovingsrisico en herstelbevorderend

Deze hoogwaardige loco-regionale anesthesie die samen met onze collega’s op de anesthesieafdeling is ontwikkeld, in combinatie met de EDA-procedure, zorgt voor een maximale pijnverlichting met een minimaal verdovingsrisico en een snel herstel.

P

EEN LEVEN ZONDER PIJN

Uw levenskwaliteit staat centraal in ons streven

Prof. Dr. Corten en zijn team hebben de voorbije jaren een enorme kennis en expertise opgedaan in het behandelen van heupproblemen. De Heuppraktijk biedt een volledig scala aan oplossingen aan om de patiënt zijn levenskwaliteit terug te bezorgen.

P

DE HEUPPRAKTIJK

Geef uw heup een nieuwe toekomst

Een team van medische professionals staat klaar om met u een gepersonaliseerd behandeltraject samen te stellen. Wij streven ernaar uw nieuw leven zonder pijn voor te bereiden en u te begeleiden vanaf het ogenblik van de diagnose tot het einde van uw behandeltraject met zelfs mogelijkheid tot het mee integreren van sporthervatting.

Nederlands
English Français Nederlands
Scroll naar top