Vragen? Ik beantwoord ze graag!
Vragen?

Zorg van de toekomst

Bij European Hip Center staat de patiënt altijd centraal. We werken samen met verschillende specialisten en partners over tal van domeinen om de levenskwaliteit van mensen te verbeteren. Dit door samen innovaties te ontdekken, kennis en expertise te delen en zo de kwaliteit van de gezondheidszorg te verbeteren. Maar ook door gezamenlijk te mikken op vlotte en laagdrempelige aanspreekbaarheid en optimale communicatie met de patiënt.

In 2024 zetten we samen met onze partners grote stappen voor de toekomst met de oprichting van het Health Innovation Center (HIC). U kan hieronder alvast een aantal van die partners leren kennen.

Onze partners

In het European Hip Center geloven wij in een transdisciplinaire samenwerking. Samen met onderstaande partners kunnen wij u een 360° cliënt gecentreerde aanpak aanbieden.

Health Innovation Center

Health Innovation Center

Health Innovation Center is de overkoepelende organisatie die de verschillende bedrijven bij elkaar brengt in Westerlo. Genezing en preventie door innovatieve gezondheidszorg: dat is waar wij voor staan.

Perform2Achieve

Perform2Achieve

Perform2Achieve (P2A) biedt technologie aan waarmee sporters hun verbeterpunten kunnen identificeren en bijspijkeren. P2A werkt voor en met (sport)artsen, kine’s, clubs, trainers en voor sporters van alle niveaus. Onze trefwoorden zijn: sportieve relevantie, wetenschap en samenwerking met sportmedische professionals. Vandaar het partnerschap met SKA (Belgische vereniging van sport- en keuringsartsen) en het European Hip Center.

MedEnvision

MedEnvision

Efficiency Through Standardization: MedEnvision ontwikkelt producten die tijdens de operatie van onder andere de totale heupprothese wordt gebruikt. Prof. Dr. Corten ontwikkelde mee de Gripper en de EsySuit. Beide instrumenten zorgen voor minimalisatie van de operatietijd.

Droomcomfort

Droomcomfort

Benieuwd hoe Droomcomfort jou kan helpen met een goede nachtrust? En wist je dat dit je gezondheid kan bevorderen? Vraag achter onze vrijblijvende slaapanalyse op wetenschappelijke basis.

Zingevers

Zingevers

Wij geloven in een holistische benadering, waarbij ook stress management en ademhaling centraal staat. Mindfulness is een wetenschappelijk onderbouwde methodiek waarbij bewustwording en aanvaarding centraal staat.