UW VERTROUWEN IN ONZE HANDEN

“Met onze multi-disciplinaire aanpak en de expertise van het team van de Heuppraktijk willen we het vertrouwen van onze patiënten winnen.”

PROF. DR. KRISTOFF CORTEN

ONZE MISSIE

Een belangrijk doel voor Prof. Dr. Kristoff Corten is uw vertrouwen in onze multi-disciplinaire aanpak. Alle teamleden van de Heuppraktijk vervullen een cruciale rol in uw persoonlijk traject naar een leven zonder (heup)pijn. Wij streven naar het uitstippelen van een integraal behandelplan voor uw heupprobleem. Een plan gemaakt op uw maat met als basis uw persoonlijke doelstellingen.

UW VERTROUWEN

In onze praktijk zijn openheid, eerlijkheid en positiviteit de sleutelwoorden om een zo sterk mogelijke oplossing aan te reiken voor uw heupprobleem. Dankzij de expertise en de teamspirit van elk van de teamleden, streeft het team ernaar om een inclusief traject voor en met u uit te bouwen. Een traject waarin u, de patiënt, centraal staat en in alle vertrouwen op ons kan bouwen.

UW BETROKKENHEID

In de Young Adult Hip Unit begeleidt Dr. Cigdem Sarac jong volwassenen met hun specifieke en vaak aangeboren heupproblemen. Voor haar is het streven naar uw volledige betrokkenheid in het begrijpen en behandelen van uw heupprobleem het ultieme doel. Ondersteuning, betrokkenheid en openheid zijn voor Dr. Sarac dan ook de basisvoorwaarden om u maximaal te ondersteunen in uw zoektocht naar een leven zonder heuppijn.

UW PERSOONLIJK TRAJECT

Stijn, onze Hip Coach, zal er alles aan doen om uw doelstellingen, verwachtingen en bekommernissen te begrijpen en te beantwoorden. Hij neemt deze mee in uw persoonlijke traject waarmee we uw heupprobleem aanpakken. Stijn wil de brug zijn tussen u, onze artsen en uw kinesitherapeut. Stijn is uw gids in uw uitdaging om een nieuwe toekomst zonder heupproblemen uit te bouwen.

UW COMPLETE BEGELEIDING

Gina, onze zorgcoördinator, wil uw gids zijn die u ontzorgt van al de administratieve beslommeringen die onvermijdelijk met uw traject gepaard gaan. Met een persoonlijke aanpak zal Gina u begeleiden. Zij is uw aanspreekpunt bij praktische of urgente vragen. Gina brengt structuur in uw persoonlijke traject zodat u zich zoveel mogelijk kan focussen op uw hoofddoel: het oplossen van uw heupprobleem.

P

HEUP ANALYSE CENTRUM

Een multi-disciplinaire aanpak voor een gepersonaliseerd behandeltraject

Vele heupproblemen vragen een multi-disciplinaire aanpak. In het Heup Analyse Centrum (HAC) wordt uw heupprobleem overlegd en geanalyseerd. Op deze manier stelt ons team in samenspraak met u een gepersonaliseerd behandeltraject op.

P

PREHAB OEFENSCHEMA

We starten reeds voor de eventuele operatie met uw revalidatie

Samen met onze Hip Coach stippelen we een traject uit dat reeds voor uw ingreep start. Dit traject is op uw maat gemaakt, volgens uw doelstellingen.

P

DE HEUPPRAKTIJK

Geef uw heup een nieuwe toekomst

Een team van medische professionals staat klaar om met u een gepersonaliseerd behandeltraject samen te stellen. Wij streven ernaar uw nieuw leven zonder pijn voor te bereiden en u te begeleiden vanaf het ogenblik van de diagnose tot het einde van uw behandeltraject met zelfs mogelijkheid tot het mee integreren van sporthervatting.

P

TEAM

Een team van medische professionals die staan voor een totaalaanpak

De Heuppraktijk heeft een team van specialisten die met hun complementaire kennis en ervaring de beste oplossing zoeken voor uw heupprobleem.

NL
Scroll naar boven