Vragen? Ik beantwoord ze graag!
Vragen?
Onze missie

ONZE MISSIE

Onze missie is het beste uit zorg en mensen halen. Ieders potentieel maximaliseren. Dat doen we.

Elk van onze patiënten verwelkomen in een warme medische wereld die hen helpt meer levenskwaliteit te ontdekken via een integrale zorg. Dit om regie te geven over uw eigen gezondheid.

Jongvolwassenen met heupproblemen, volwassenen met uiteenlopende vragen of sporters met specifieke uitdagingen: wij tekenen samen de juiste aanpak uit op basis van uw verwachtingen of doelstellingen. We vermijden operaties waar het kan en mikken op zo weinig mogelijk lichamelijke belasting en versneld herstel.

  • Jongvolwassenen met heupklachten
  • Volwassenen
  • Topsporters met heuppijn
  • Seniors

Ontdek ons traject

Hanne – paardrijdster, 24 jaar

Ik heb 2 operaties gehad bij Prof. Dr. Corten, één rechts en één links. Drie jaar na mijn volledige traject kan ik terug paardrijden!

- Hanne – paardrijdster, 24 jaar

Jan – kinesist, 42 jaar

Ik merk dat jullie zelf een actieve revalidatie promoten en niet steeds vertrekken vanuit een chirurgische oplossing, wat maakt dat patiënten sneller geneigd zijn om deze actieve weg in te slaan."

- Jan – kinesist, 42 jaar

Danny – sporter, 33 jaar

Toen de Hip Coach eerst wou nagaan hoe we een operatie konden vermijden, wist ik dat ik goed zat."

- Danny – sporter, 33 jaar

Lien – levensgenieter, 27 jaar

Ze kijken veel verder dan de heup alleen. En met de HipCloud-app word ik zelfs thuis nog begeleid. Dat geeft zoveel vertrouwen."

- Lien – levensgenieter, 27 jaar

Peter – wandelaar, 65 jaar

24 uur na mijn operatie mocht ik al naar huis om te revalideren. Mijn team bleef me elke dag begeleiden tot ik weer volop kon stappen.”

- Peter – wandelaar, 65 jaar