Vragen? Ik beantwoord ze graag!
Vragen?

Terug paardrijden na operatie

“Het is inmiddels bijna 3 jaar geleden dat ik voor het eerst bij jullie terecht kwam in de praktijk. Mijn rechterheup was het probleem en daarna begon links.

Maar…. ik kan nu eindelijk zeggen dat ik er echt tip top aan toe ben! Het gaat zo ontzettend goed met mij, dit had ik echt in de verste verte absoluut niet verwacht! 

Ik wil jullie langs deze weg enorm hard bedanken voor alle goede zorgen, het luisteren naar mijn frustraties en samen een oplossing te zoeken, het blijven doorzetten en mij blijven ondersteunen en ervoor te zorgen dat ik de moed niet opgaf! Jullie hebben er één voor één voor gezorgd dat ik terug kan doen wat ik het allerliefste doe: paardrijden! Ik kan mij geen leven voorstellen zonder deze sport, en zonder jullie was dit misschien niet meer mogelijk geweest!