EEN COMPLETE BEGELEIDING


MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK

Komt u voor de eerste keer of een tweede opinie dan kan u via de button hieronder een afspraak maken.

Komt u voor een vervolgafspraak of bent u doorverwezen door Prof. Corten of iemand van zijn team, dan kan u via één van de buttons hieronder een afspraak maken die overeenkomt met het slot dat is aangeduid op uw kaartje of dat u werd meegedeeld.

Het spreekt voor zich dat u de Heuppraktijk steeds telefonisch mag contacteren om een afspraak vast te leggen.


CONTACT INFO

ADRES

Heuppraktijk
Provinciebaan 38a
2230 Herselt

P

HEUP ANALYSE CENTRUM

Een multi-disciplinaire aanpak voor een gepersonaliseerd behandeltraject

Vele heupproblemen vragen een multi-disciplinaire aanpak. In het Heup Analyse Centrum (HAC) wordt uw heupprobleem overlegd en geanalyseerd. Op deze manier stelt ons team in samenspraak met u een gepersonaliseerd behandeltraject op.

P

YAHU

De Young Adult Hip Unit helpt jongvolwassenen met een heupprobleem verder

De Young Adult Hip Unit wil Jongvolwassenen met heupproblemen zoals heupdysplasie zo snel mogelijk terug laten deelnemen aan het normale dagelijkse leven. Onder begeleiding van de Hip Coach is zelfs sporthervatting een bereikbare optie.

P

HIP COACH

Een gepersonaliseerde kinesitherapeutische aanpak van uw behandeltraject

Met de Hip coach heeft de Heuppraktijk de mogelijkheid uw pijn terug te dringen met een behandeling zonder ingreep, maar ook om u te begeleiden bij de voorbereiding van uw operatie en tijdens uw revalidatie tot en met uw eventuele sporthervatting.

P

OPERATIE

De weefselschade is minimaal tijdens de EDA-operatie

Als een oefenprogramma niet het gewenste resultaat oplevert, bespreken we samen met u en het team welke operatieve oplossingen in beeld komen. Een operatie is minder ingrijpend en veiliger dan ooit.

NL
Scroll naar top