EEN BEHANDELING OP UW MAAT

GEPERSONALISEERDE BEGELEIDING VANAF DE EERSTE CONSULTATIE

HIPCLOUD-APPLICATIE

Hip Coach Stijn Roose en Professor Corten hebben met de HipCloud een digitale applicatie ontwikkeld om de patiënt doorheen zijn of haar volledige traject te begeleiden, zonder of met operatie.

De HipCloud geeft gepersonaliseerde educatie en oefeningen op basis van de werkpunten van de patiënt. Door middel van de HipCloud kunnen we onze patiënten digitaal monitoren en opvolgen. De HipCloud zorgt voor connectie tussen de Heuppraktijk en de externe kinesist van de patiënt. Zo creëren we een netwerk waarbij communicatie tussen de patiënt en zorgverleners centraal staat.

Ook voor en na een operatie wordt de patiënt begeleid door de HipCloud. De applicatie bevat video’s omtrent de voorbereidingen, de ingreep en de revalidatie. Het is de bedoeling dat de applicatie de patiënt begeleidt doorheen het traject zodat het herstelproces al vanaf de eerste consultatie kan starten.

Ook kan de patiënt steeds terugvallen op de HipCloud bij vragen of onzekerheden. Dit kan via de chat in de HipCloud, waarbij de patiënt in rechtstreeks contact staat met de Hip Coach.

Deze applicatie laat tevens toe om zelfs op de dag van of de dag na uw operatie het ziekenhuis binnen de 24u vellig te verlaten. Via deze applicatie zal het team van de Heuppraktijk u online opvolgen en kan u onmiddellijk contact opnemen bij eventuele problemen. Uw verblijf in het ziekenhuis wordt hierdoor tot een minimum van 1 dag of 1 nacht herleid.

Maak gebruik van de inloggegevens die u van uw arts hebt gekregen om in te loggen op de HipCloud-applicatie:

P

HEUP ANALYSE CENTRUM

Een multi-disciplinaire aanpak voor een gepersonaliseerd behandeltraject

Vele heupproblemen vragen een multi-disciplinaire aanpak. In het Heup Analyse Centrum (HAC) wordt uw heupprobleem overlegd en geanalyseerd. Op deze manier stelt ons team in samenspraak met u een gepersonaliseerd behandeltraject op.

P

SPORTS UNIT

De Heuppraktijk heeft een unieke kinesitherapeutische begeleiding op uw maat

De Hip Coach bekijkt met de patiënt of een gepersonaliseerd oefenprogramma uw heupprobleem zonder een ingreep kan oplossen. De Hip Coach begeleidt u en uw behandelend kinesitherapeut tijdens uw gepersonaliseerd revalidatietraject. Zo bereiken we het maximale resultaat voor uw heupprobleem.

P

MONITORING

De EDA-operatie leidt tot veel minder complicaties

De opvolgingscijfers leren ons dat het risico op complicaties met de EDA Hip sterk teruggedrongen wordt in vergelijking met heupprothese-operaties waarbij de heup nog niet volgens de techniek van Prof. Dr. Corten werd geopereerd.

P

TEAM

Een team van medische professionals die staan voor een totaalaanpak

De Heuppraktijk heeft een team van specialisten die met hun complementaire kennis en ervaring de beste oplossing zoeken voor uw heupprobleem.

NL
Scroll naar boven