Vragen? Ik beantwoord ze graag!
Vragen?

Onze aanpak

We verleggen een steen in de rivier.

U verdient een vrij en vol leven, met een goede gezondheid als basis. En daar maken ook sterke heupen deel van uit. Bij European Hip Center bieden we een volledige, gepersonaliseerde behandeling en begeleiding in uw heuptraject. We gaan uit van wat voor u belangrijk is en stippelen samen met u het juiste pad uit naar maximale levenskwaliteit. Hierbij doen we al het mogelijke om een operatie te vermijden. Is een ingreep toch nodig, dan kiezen we voor technieken die uw lichaam veel minder belasten en waardoor u sneller kan herstellen. Zo bent u altijd in de juiste handen.

Toekomstige aanpak

Achter de schermen staan we niet stil. We werken elke dag hard aan innovatieve oplossingen om u nog beter te kunnen helpen.

Momenteel werken we aan:

  • Voorspellend model: hoeveel % kans heeft u om goed te zijn met een bepaald traject? Welk traject is voor u het meest geschikt en hoe kunnen we uw kans op succes optimaliseren?
  • Wetenschappelijk onderzoek over voorspellende factoren die de resultaten van totale heupprothese operatie kunnen beïnvloeden.
  • Nieuwe soort operatie om liespijn na totale heupprothese te verminderen.